неділю, 6 січня 2013 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - Неділя Богоявлення, Трьох Царів – 6 січня 2013 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
Неділя Богоявлення, Трьох Царів – 6 січня 2013 Р. Б.

Христос народився! – Славімо Його!
Доброму і Милосердному Богу дякуємо за Його Любов до нас, за Свята Різдва Христового і за всі благодаті, якими нас обдаровує, за нинішню Святу Євхаристію і за кожного з Вас тут присутніх. Вам, Кохані Парафіяни дякуємо за молитву, допомогу, пожертвування і за Ваші щирі серця.

Сьогодні маємо Урочистість Богоявлення (Трьох Царів); освячуємо крейду, воду, золото і ладан. Нині розпочинаємо Новенну до Святого Павла Першого Пустельника, яка триватиме до 14 січня.

Наступні паломництва (поїздки) відбудуться:
15 лютого 2013 р. Б. до Шаргорода на Хресну Дорогу. Від костьолу виїжджаємо о 8:30. Вартість поїздки 100 грн.

Святкові спомини:
7 січня (понеділок) – Святого Раймунда, пресвітера.
13 січня (неділя) – свято Хрещення Господнє – Трьох Царів. Благословення мира, кадила, крейди, води та золота.

Вітаємо з днем народження пана Олексія Зіньчука (2 січня), тел. 097-3882639.

В нашому магазинчику можна придбати Календарі на 2013 рік, фігурки і статуетки Ісуса та Матері Божої, різдвяні свічки, облатки, можна замовляти інші речі релігійні на майбутнє.

Пригадуємо Вам за хворих, яких Ви повинні забезпечити сакраментальною послугою священників. До хворих підемо 1 лютого в Першу Неділю місяця. Будемо сповідати в домах тільки лежачих, а хто ходить, то повинен бути в костьолі. Хто помирає без сповіді, того не будемо хоронити зі священиком. Просимо також телефонувати до священиків і запитувати про сповідь хворих.

Просимо записуватись на коляду (душпастирський візит в родинах). Коляда вже розпочалась першого дня Різдва Господнього і буде тривати до Свята Стрітення Господнього (2 лютого 2013 р. Б.). усі села вже мали коляду і залишився тільки Ружин на 7-8 січня. Після 8 січня ми підемо тільки до тих з колядою, хто насправді не міг нас прийняти у визначені дні.

13 січня 2013 Р. Б. будемо святкувати ПАВЕЛКИ (Відпустову Урочистість Ордену Паулінів), як зовнішнє свято Парафіяльне з гостями. На цю Урочистість приїде до нас Єпископ Віталій Скоморовський, який очолить Святу Месу і скаже до нас проповідь. Адорація розпочнеться о 10:00, а Свята Меса розпочнеться о 11:00. А монастирне свято Ордену припадає на 15 січня.

Від 10 до 12 січня будемо переживати спільно Павелкові Реколекції перед Відпустом, які буде нам проголошувати О. Олег Сакаєв, настоятель з Козятина.

Розпорядок Богослужінь та КОЛЯДОК на період Різдва Господнього.

6 січня (неділя)
Ружин - 9:00 - Свята Меса;
Зарудинці - 12:00 - Свята Меса;
Ружин - 18:00 - Свята Меса;
7 січня (понеділок)
Ружин - 8:00 - Свята Меса і коляда по родинах;
Ружин - 18:00 - Свята Меса;
8 січня (вівторок)
Ружин - 8:00 - Свята Меса і коляда по родинах;
Ружин - 18:00 - Свята Меса;
13 січня (неділя)
Зарудинці - 9:00 - Свята Меса;
Ружин – 10:00 – Адорація
11:00 - Свята Меса;
Ружин - 18:00 - Свята Меса;

Просимо записуватись на коляду тільки у визначені дні. Хто потребує в іншому терміні запросити священиків, то просимо звернутись до священників в захристії, або завчасно домовитись по телефону.

Немає коментарів:

Дописати коментар