суботу, 12 січня 2013 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - Неділя Хрещення Господнього – 13 січня 2013 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
Неділя Хрещення Господнього – 13 січня 2013 Р. Б.

Христос народився! – Славімо Його!
Христос охрестився! – в річці Йордані!
Доброму і Милосердному Богу дякуємо за Його Любов до нас, за Свята Різдва Христового і за всі благодаті, якими нас обдаровує, за нинішню Святу Євхаристію і за кожного з Вас тут присутніх. Вам, Кохані Парафіяни, дякуємо за молитву, допомогу, пожертвування і за Ваші щирі серця.

Дякуємо Єпископу Віталію за присутність на нашому святкуванні, за спільну молитву, за Святу Месу і Боже слово.

Сьогодні маємо Свято Хрещення Господнього. Хто має воду, то можемо Вам освятити після Святої Меси. Нині святкуємо зовнішню урочистість Павелкову і далі триваємо в  Новенні до Святого Павла Першого Пустельника, яка триватиме до завтра, до 14 січня. А на вівторок запрошуємо Вас на нашу паулінську урочистість на Святу Месу о 18:00. Після Меси будемо мали можливість побувати на гостині у наших Сестер тут в катехетичному залі, перед їхнім тимчасовим від’їздом в Польщу.

Наступні паломництва (поїздки) відбудуться:
15 лютого 2013 р. Б. до Шаргорода на Хресну Дорогу. Від костьолу виїжджаємо о 8:30. Вартість поїздки 100 грн.

Святкові спомини:
15 січня (вівторок) – Святого Павла Першого Пустельника, покровителя Ордену Паулінів.
16 січня (середа) – Матері Божої Цариці Пустельників, Опікунки Ордену Паулінів.
17 січня (середа) – Святого Антонія, обата і пустельника.

Вітаємо з днем народження:
пані Цезарію Більську (6 січня), тел. 067-2841551.
Тараса Волинець (15 січня), тел. 096-6611720.

В нашому магазинчику можна придбати Календарі на 2013 рік, фігурки і статуетки Ісуса та Матері Божої, свічки, можна замовляти інші речі релігійні на майбутнє.

Пригадуємо Вам за хворих, яких Ви повинні забезпечити сакраментальною послугою священників. До хворих підемо 1 лютого в Першу Неділю місяця: це відносно Ружина та Зарудинець, а Кордонівка, Вишневе, Городок, Чорнорудка, Вчорайше, Чехова і Топори – в ці дні, коли там відправляється Божа Служба. Або на телефонне прохання. Будемо сповідати в домах тільки лежачих, а хто ходить, то повинен бути в костьолі. Хто помирає без сповіді, того не будемо хоронити зі священиком. Просимо також телефонувати до священиків і запитувати про сповідь хворих.

Нинішнім Святом закінчується літургійний період Різдва Христового і розпочинається Період звичайний, але в цьому Різдвяному дусі далі будемо колядувати біля вертепу і Коляда триває до Свята Стрітення Господнього (2 лютого 2013 р. Б.). Усі села вже мали коляду і виражаємо Вам велику вдячність за запрошення нас до Ваших родин з Божим благословенням.

Дякуємо О. Олегу Сакаєву, настоятелю з Козятина, який проголошував нам  Павелкові Реколекції перед Відпустом від 10 до 12 січня. А Вам дякуємо за участь в Реколекціях, молитву, жертовність і гостинність.

Розпорядок Богослужінь та КОЛЯДОК на період Різдва Господнього.

16 січня (середа)
Ружин - 8:00 - Свята Меса;
20 січня (неділя)
Ружин - 18:00 - Свята Меса;
Зарудинці - 18:00 - Свята Меса;
Всі інші дні залишаються без змін. На протязі тижня Свята Меса в Ружині о 8:00 і о 18:00, а в Зарудинцях буде Свята Меса у вівторок 15 січня о 14:00 замість п’ятниці, щоб Ви могли зустрітись з нашими Сестрами.

А зараз запрошуємо Парафіян до привітання Єпископа і до подяки нашим Сестрам.


Немає коментарів:

Дописати коментар