четвер, 16 серпня 2012 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - ХX Неділя Звичайна – 19 серпня 2012 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
ХНеділя Звичайна – 19 серпня 2012 Р. Б.

Слава Ісусу Христу! – На віки слава!
Доброму і Милосерному Богу дякуємо за Його Любов до нас і за всі благодаті, якими нас обдаровує, за нинішню Святу Євхаристію і за кожного з Вас тут присутніх. Вам, Кохані Парафіяни дякуємо за молитву, допомогу, пожертвування і за Ваші щирі серця.

Нині в православних та греко-католиків свято Спаса, можемо їх привітати і пам’ятати про них в наших молитвах.

Пожертвування, які ви складали 15 серпня є призначені на утримування Вищої Духовної Семінарії дякуємо Вам за допомогу і за прошлорічні продукти для Семінаристів. Як Бог поблагословить нам на гарний урожай, то також і в цьому році зможемо поділитись нашими продуктами з Клериками в кінці вересня.

Святкові спомини:
26 серпня (неділя) – в нашій Парафії Відпуст Матері Божої Ченстоховської з Ясної Гори.

Дякую усім, хто причинився до зорганізування паломництва в Краснопущу, Зарваницю та Почаїв, яке відбулось в п’ятницю та суботу 17-18 серпня. Виражаємо нашу вдячність усім, хто приймав участь у цій поїздці.

Запрошуємо дітей та молодь на канікули з Богом до Летичева з 22 по 27 жовтня. Пам’ятайте про релігійне виховання ваших дітей та онуків, приводьте їх на Святу Месу (особливо в неділю та свята), на катехезу та відпускайте на різні набожні заходи, щоб вони могли зростати у вірі. Від цього також залежить, коли і чи взагалі ваші діти будуть допущені до Першої Сповіді і Святого Причастя. Батьки, які занедбують релігійне виховання дітей – мусять з цього сповідатись.

Просимо записувати дітей в пані Оксани Пеньківської 096-8244511 та в пані Станіслави Одинської 098-9275473. В них також можна отримати детальнішу інформацію. З організаційними запитаннями можна звертатись до С. Валентини Петровської, тел. 093-7888580, 097-6085411.

24-25 серпня відбудеться ХІІ Дієцезіальний День Молоді  З духом вдячності за ПЕРШИЙ  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЄВХАРИСТІЙНИЙ КОНГРЕС
«Тайна Віри». Заохочуємо взяти участь.
Просимо поприбирати на території біля костьлу перед Відпустом, а найкраще перед Реколекціями, щоб коли люди будуть йти на святкування незалежності нашої країни, втішались нашими порядками. І взагалі потрібно нам дбати про гарний вигляд святині.

Заохочуємо Вас, Дорогі, виписувати і читати католицьку пресу та літературу. Є можливість виписати на домашню адресу журнали: Розарій, Католицький Вісник, Кредо, Голос Семінарії, Слово між нами і навіть для бажаючих Оремус з літургійними текстами на щодень. Просимо записатись після Святої Меси в захристії і також подумати за своїх рідних, чи дітей, які не завжди беруть в руки релігійну книгу, чи Біблію, а часто марнують гроші і час на те, що є проти наставлене на Церкву і на Бога. Тому ми запросили до нас Отців Домініканців з 24 по 26 серпня, які нам краще розповідять про ці справи і допоможуть приготувати нашу Парафію на Відпуст Матері Божої Ченстоховської. Просимо вже тепер приготовлятись до цієї події.


Просимо молитись про те, щоб в нашій Парафії були монаші Сестри і про будинок для них, щоб можна було краще організовувати наше душпастирство. Згодом, бо в серпні, приїде С. Олександра - Сестра Делегатка Провінціальної Сестри з Ордену Уршулянок Римської Унії з Польщі, яка буде мати зустрічі зі Священиками,  Єпископом та вірними з Парафії. Подивляться дім в Зарудинцях, де мають жити Сестри.

Інформація для тих, хто пропускає святкування обов’язкових Урочистостей та звичайних неділь: коли це стається без поважних причин, то не мають права приймати Святе Причастя. А коли в цьому постійно тривають, то навіть можуть бути позбавлені тимчасового допущення до Сповіді. Така ситуація в багатьох виникла останнім часом – 15 серпня.

Просимо звернути увагу на терміни ваших сповідей. Маємо двох священиків, а люди не сповідаються по пів року і довше. А як тоді виглядає справа з гідним прийняттям Ісуса в Святому Причасті? Якщо ми будемо помічати, що хтось не був давно в Сповіді, або не було когось на Святій Месі в неділю чи свято, то не будемо таким людям уділяти Таїнства Євхаристії, щоб не наражати їх на святотацтво.


Немає коментарів:

Дописати коментар