понеділок, 6 серпня 2012 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - ХVІII Неділя Звичайна – 5 серпня 2012 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
ХVІII Неділя Звичайна – 5 серпня 2012 Р. Б.

Слава Ісусу Христу! – На віки слава!
Доброму і Милосерному Богу дякуємо за Його Любов до нас і за всі благодаті, якими нас обдаровує, за нинішню Святу Євхаристію і за кожного з Вас тут присутніх. Вам, Кохані Парафіяни дякуємо за молитву, допомогу, пожертвування і за Ваші щирі серця.

Дякую усім, хто причинився до зорганізування ОАЗИ – дитячих канікул з Богом, які відбувались на Закарпатті в Ясинях з 29 липня по 3 серпня. Виражаємо нашу вдячність Сестрі Валентині Петровській, уршулянці з Чернівців за організацію цього виїзду та інших наших парафіяльних виїздних заходів, а також Пеньківській Оксані Петрівній і нашим поварам пані Стасі Одинській і пані Галині Костюмінській. Просимо про молитву за усіх тих, хто нам допомагав молитвою та коштами і продуктами.

Запрошуємо дітей та молодь на літні канікули з Богом і на інші різні виїзди організовані з нашої Парафії. Пам’ятайте про релігійне виховання ваших дітей та онуків, приводьте їх на Святу Месу, на катехезу та відпускайте на різні набожні заходи, щоб вони могли зростати у вірі. Від цього також залежить, коли і чи взагалі ваші діти будуть допущені до Першої Сповіді і Святого Причастя. Батьки, які занедбують релігійне виховання дітей – мусять з цього сповідатись. Велике прохання: на поїздки зі священиками з розумом відправляйте дітей і дайте їм на дорогу достойний одяг, а також нагадуйте про поведінку і не давайте з собою мобільних телефонів.

Наступна дитяча ОАЗА відбудеться 6-10 серпня в Ярмолинцях у Сестер Серцанок (ціна перебування 50 грн + дорога). Виїзд в неділю (5 серпня) після обіду.

Просимо записувати дітей в пані Оксани Пеньківської 096-8244511 та в пані Станіслави Одинської 098-9275473. В них також можна отримати детальнішу інформацію.

З днем народження вітаємо пані Марію Кадикову та пані Валентину Лук'яненко.

Заохочуємо Вас, Дорогі, виписувати і читати католицьку пресу та літературу. Є можливість виписати на домашню адресу журнали: Розарій, Католицький Вісник, Кредо, Голос Семінарії, Слово між нами і навіть для бажаючих Оремус з літургійними текстами на щодень. Просимо записатись після Святої Меси в захристії і також подумати за своїх рідних, чи дітей, які не завжди беруть в руки релігійну книгу, чи Біблію, а часто марнують гроші і час на те, що є проти наставлене на Церкву і на Бога. Тому ми запросили до нас Отців Домініканців з 24 по 26 серпня, які нам краще розповідять про ці справи і допоможуть приготувати нашу Парафію на Відпуст Матері Божої Ченстоховської.

Просимо молитись про те, щоб в нашій Парафії були монаші Сестри і про будинок для них, щоб можна було краще організовувати наше душпастирство. Згодом, бо в серпні, приїде С. Олександра - Сестра Делегатка Провінціальної Сестри з Ордену Уршулянок Римської Унії з Польщі, яка буде мати зустрічі зі Священиками,  Єпископом та вірними з Парафії. Подивляться дім в Зарудинцях, де мають жити Сестри.

26 серпня маємо другий Відпуст в нашій Парафії – Матері Божої Ченстоховської з Ясної Гори. Просимо вже тепер приготовлятись до цієї події.

Вчора було свято Св. Йоана Віанея, покровителя Настоятелів, тому заохочуємо Вас молитись за священників.

Завтра (6 серпня) Урочистість Переображення Господнього. Святі Меси: Ружин – 18:00; Зарудинці – 14:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар