неділю, 5 травня 2013 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - VІ Неділя Великодня – 5 травня 2013 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ

VІ Неділя Великодня5 травня 2013 Р. Б.

Христос Воскрес! – Воістину Воскрес!

ВСТУПНЕ СЛОВО
Велику і сердечну нашу подяку виражаємо Богу за Його Любов до нас, за отримані благодаті, які Він нам дарує. Сьогодні Православна Церква святкує Воскресіння Господнє. Заохочуємо Вас до молитви за наших братів і сестер православних, та вітайте їх від нас усіх.
Продовжуємо молитись Травневим Молебнем до Матері Божої цілий місяць і заохочуємо Вас до участі, а також до молитви в дома.

ПОДЯКА
Дякуємо Отцю Яну Дзядкевичу з Комсомольського за заміну нас в минулу неділю, за Святу Месу і Слово Боже. Дякуємо Вам, кохані Парафіяни, за Ваші прекрасні серця, за молитву, допомогу і жертовність, а особливо за гостинність для наших Отців Паулінів, які в минулу неділю в Маріуполі мали свою урочистість освячення наріжного каменя і фундаментів під будову монастиря. Дякуємо усім, хто причинився до цієї гостинності ділячись продуктами та пожертвами. О. Леонард – настоятель з Маріуполя сердечно Вам усім за це дякує. Такий добрий вчинок ми можемо повторювати при кожній нагоді, коли ми їдемо до Маріуполя, або в Бровари. Тому що в місті вони все мусять купувати. Дякую усім, хто про мене пам’ятав в молитві та з добрим словом 1 травня в річницю свячень священницьких. Також дякуємо за молитву за наших Сестричок, які тимчасово перебувають поза Парафією і повернуться після екзаменів С. Магдалини. Особливо дякуємо усім, хто прийшов на Святу Месу 30 квітня (у вівторок), щоб спільно молитись про щасливу дорогу для Сестер і щоб їм подякувати за старання і служіння в нашій Парафії.

СВЯТКОВІ СПОМИНИ НА НАСТУПНИЙ ТИЖДЕНЬ
8 травня (середа) – Св. Станіслава, Єпископа та мученика, свято.
12 травня (неділя) – Урочистість Вознесіння Господнього.




ПАЛОМНИЦТВА
6-9 травня 2013 р. Б. в нашій Парафії буде переживати свої Реколекції Спільнота AD GLORIAM AETERNAM з Парафії Матері Божої Неустанної Допомоги в Мурованих Курилівцях. Запрошуємо до спільної молитви та допомоги в прийнятті гостей.

4-14 червня 2013 р. Б. ОАЗА в Тиврові для дітей. Вік від 9 до 13 років. Від костьолу виїзджаємо о 15:00 в понеділок 3 червня. Вартість перебування 300 грн + дорога. На сьогоднішній день є 10 вільних місць. Записували ми бажаючих до 28 квітня, але ще сьогодні можна дописати свої кандидатури. Просто раніше потрібно подати списки дітей для зорганізування місць в монастирі.

16-26 червня 2013 р. Б. ОАЗА в Тиврові для молоді. Вік від 14 до 17 років. Від костьолу виїзджаємо о 15:00 в суботу 15 червня. Вартість перебування 300 грн + дорога. На сьогоднішній день є 10 вільних місць. Записували ми бажаючих до 28 квітня. Так само сьогодні можна ще дописати молодь на канікули.

1-6 липня 2013 р. Б. Паломництво з Кам'янець-Подільського до Летичева. Вартість поїздки 100 грн.  Записуємо бажаючих до 15 травня включно (тобто до 23:30).

21 липня 2013 р. Б. Відпуст Матері Божої Святого Скапулярія в Бердичеві. Вартість поїздки 50 грн.  Записуємо бажаючих до 7 липня.

8-15 липня 2013 р. Б. ОАЗА в Маріуполі. Від костьолу виїзджаємо о 5:00 в понеділок 8 липня. Вартість поїздки 400 грн. На сьогоднішній день є 7 вільних місць. Записуємо бажаючих до 26 травня. Насправді просимо раніше записуватись на виїзди, бо ми не можемо через це вирішити чи взагалі якась поїздка відбудеться, а може буде потрібно відміняти котрісь заходи: канікули, Реколекції, або й навіть Відпуст.

РОЗПОРЯДОК БОГОСЛУЖІНЬ з 5 по 12 травня 2013 Р. Б.

5 травня (неділя)
– Ружин – 
8:30 - Травневий Молебень
9:00 - Свята Меса
17:30 - Травневий Молебень
18:00 - Свята Меса;
– Зарудинці - 12:00 - Свята Меса і Травневий Молебень;

6 травня (понеділок)
– Ружин – 8:00 - Свята Меса
17:30 - Травневий Молебень
18:00 - Свята Меса;

7 травня (вівторок)
– Ружин – 8:00 - Свята Меса і Травневий Молебень.

8 травня (середа)
– Ружин – 8:00
17:30 - Травневий Молебень
18:00 - Свята Меса;
– Зарудинці - 14:00 – Свята Меса;

9 травня (четвер)
– Ружин – 8:00 - Свята Меса
17:30 - Травневий Молебень
18:00 - Свята Меса;

10 травня (п'ятниця)
– Ружин – 8:00 - Свята Меса і Травневий Молебень;
– Зарудинці - 8:00 - Свята Меса і Травневий Молебень.

11 травня (субота)
– Ружин – 19:00 - Свята Меса і Травневий Молебень;

12 травня (неділя)
– Ружин – 
8:30 - Травневий Молебень
9:00 - Свята Меса
17:30 - Травневий Молебень
18:00 - Свята Меса;
– Чехова - 11:00 - Свята Меса на кладовищі і Травневий Молебень;
– Зарудинці - 12:00 - Свята Меса і Травневий Молебень;

На столику біля входу можна записувати спільні інтенції, індивідуальні інтенції подавати до захристії. І також можемо записувати на молитву імена померлих в книгу Некрологу, за яких молимось на протязі цілого року.
ДОДАТКОВІ ОГОЛОШЕННЯ
3 травня (п'ятниця) Перша П'ятниця Місяця
Відбулась Сакраментальна послуга у хворих в домах. Просимо подбати про те, щоб священики дійшли до кожного хворого, а також задбати про гідне приготування людей та помешкань для зустрічі Ісуса Христа у ваших домах. Ми усім роздавали душпастирські листи і просимо до них достосовуватись.

10-11 травня (п'ятниця - субота) паломництво в Довбуш. Вартість поїздки 100 грн.  Записуємо бажаючих тільки сьогодні. Ми не мусимо всюди їздити обов’язково, але варто задуматись, що зробити пожиточного з нашим вільним часом і що зробити з дітьми на канікулах.

12 травня (неділя)
– Чехова - 11:00 - Свята Меса на кладовищі замість Проводів, які мали відбутись після Пасхи. Маємо прохання, щоб самому не переставляти дати Молебнів і не впроваджувати балагану для приїжджих людей. Завжди керуємось Пасхою за латинським календарем.

26 травня 2013 р. Б. в Зарудинцях будемо освячувати хрест і землю під будову костьолу.

28-30 травня 2013 р. Б. Парафіяльні Реколекції перед Відпустом Божого Тіла в Ружині та усіх наших доїздних Парафіях буде провадити О. Андрій Рак ОМІ зі Згромадження Місіонерів Облатів з Парафії Святого Йосифа в Гнівані. Щоденно будуть Святі Меси в Ружині та в Зарудинцях, а в інших селах буде Свята Меса о 11:00 годині в наступному порядку: Кордонівка – у вівторок 28 травня; Вишневе – в середу 29 травня; Городок – в четвер 30 травня.

2 червня 2013 р. Б. Парафіяльний Відпуст Божого Тіла в Ружині. Запрошуйте своїх знайомих та рідних.

20-30 червня 2013 р. Б. ОАЗА в Зарудинцях. Ми запросили дітей та молодь з Маріуполя і просимо про Вашу гостинність для них, а також ночівки. Записуємо бажаючих до 26 травня.

Просимо завчасно записувати інтенції на Святу Месу. Загальні наміри в Ружині записує п. Люда, а в Зарудинцях п. Тетяна.
Якщо є бажаючі, то можна садити костьольний город в п. Лілії, замість костьольної землі біля каплиці, а також до кінця розібрати стару хату.
Потрібно підготувати місце на будову Каплиці і освячення хреста в Зарудинцях (гостинна).
Потрібно нам обрати відповідальних за деякі функції парафіяльних обов’язків. Прошу підійти зріло до цієї справи.
Від сьогодні впроваджуємо в дію скриньку запитань для священика на катехезу (забобони і вірування).
Читайте Католицьку пресу.

Немає коментарів:

Дописати коментар