неділю, 30 вересня 2012 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - ХXVI Неділя Звичайна – 30 вересня 2012 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
ХXVI Неділя Звичайна – 30 вересня 2012 Р. Б.

Слава Ісусу Христу! – На віки слава!
Доброму і Милосердному Богу дякуємо за Його Любов до нас і за всі благодаті, якими нас обдаровує, за нинішню Святу Євхаристію і за кожного з Вас тут присутніх. Вам, Кохані Парафіяни дякуємо за молитву, допомогу, пожертвування і за Ваші щирі серця.

Дякуємо за привітання з днем народження мати нашого Отця Олександра.

Дякуємо усім, хто був присутній на Відпусті Святого Вікентія де Пол в Києві в Парафії Отців Місіонерів. В цей день наш Бр. Сергій Пеньківський був прийнятий до Новіціату. Заохочуємо до молитви в його намірах.

Розпочинаємо місяць Святого Розарія. Кожного дня о 17:30 буде молитва на Розарії і Адорація Пресвятих дарів, а в неділю о 8:30.

Сердечно вітаємо з днем народження:
-        Оксана Маліцька23 вересня, тел. 097-2433756;
-        Ірина Зіньчук27 вересня, тел. 097-3882639 (Олексій);
-        Марія Ващенко27 вересня, тел. 067-9302518;
-        Станіслав Ольшевський6 жовтня, тел. 096-3411100 (Людмила).
Бажаємо усіб Божого благословення та опіки Матінки Божої.

2-3 жовтнязустріч аніматорів ОАЗИ в Гвардійську. Хто має бажання прийняти участь, то просимо записатись в захристії.

В нашій Парафії будуть проводитись Реколекції з нагоди свята Матері Божої Святого Розарія 9-10 жовтня.

Рух живого Розарію – план Богослужінь
9 жовтня - вівторок

Зарудинці
14:00 Свята Меса з проповіддю
15:00 Розарій з роздумами, Літанія
16:00 Конференція про Рух живого Розарію

Ружин
17:30 Адорація, Розарій з роздумами, Літанія
18:00 Свята Меса з проповіддю
19:00 Конференція про Рух живого Розарію
20:00 Робота в групі

10 жовтня - середа

Ружин
17:30 Адорація, Розарій з роздумами, Літанія
18:00 Свята Меса з проповіддю
19:00 Конференція про Рух живого Розарію
20:00 Робота в групі

Святкові спомини:
1 жовтня (понеділок) – спомин Святої Тереси від Дитятка Ісуса, діви, монахині та Доктора Церкви.
2 жовтня (вівторок) – спомин Святих Ангелів Охоронців. В Ордені Паулінів свято.
4 жовтня (четвер) – спомин Святого Франциска з Асижу. В цей день Відпуст в Бедриківцях. Якщо є бажаючі, то можемо поїхати на свято. Вартість поїздки 100 грн.
5 жовтня (п'ятниця) – спомин Святої Фаустини Ковальської, монахині. Відпуст в Городку (Хмельницька обл..) на Вікторії. Якщо є бажаючі, то можемо поїхати на свято. Вартість поїздки 100 грн.
6 жовтня (субота) – спомин Святого Брунона, священика. В цей день має свої іменини наш клерик Бр. Брунон з Рави Руської. Просимо про молитву за нього.

О. Петро Фурман, настоятель Парафії Матері Божої Святого Розарія запросив нас на Відпуст до Тульчина на 12:00 годину 6 жовтня. Якщо є бажаючі, то можемо поїхати на свято. Вартість поїздки 100 грн.

Заохочуємо кожного з Парафії до прибирання костьолу, щоб не повторялись часто одні і ті самі особи. Просимо записуватись в список на перед.

В наступному місяці листопаді будемо в особливий спосіб молитися на Розарію, за померлих. Постарайтесь пригадати своїх рідних померлих і виписати для спільної молитви.

В нашому магазинчику можна придбати свічки і ліхтарики на кладовища.

ПРОВОДИ НА ЦВИНТАРЯХ
Молебні на кладовищах

Субота – 3 листопада 2012
9:00 – Кордонівка
12:00 - Вишневе
15:00 - Городок

Неділя – 4 листопада 2012
9:00 – Ружин
11:00 - Зарудинці
15:00 – Чорнорудка

Субота – 10 листопада 2012
11:00 - Чехова

(інші кладовища будуть розприділені пізніше)
Заохочуємо брати до Ваших родин фігурку Матері Божої.

Запрошуємо дітей та молодь на канікули з Богом до Летичева з 26 по 30 жовтня. Записуємо до сьогодні 30 вересня. Пам’ятайте про релігійне виховання ваших дітей та онуків, приводьте їх на Святу Месу (особливо в неділю та свята), на катехезу та відпускайте на різні набожні заходи, щоб вони могли зростати у вірі. Від цього також залежить, коли і чи взагалі ваші діти будуть допущені до Першої Сповіді і Святого Причастя. Батьки, які занедбують релігійне виховання дітей – мусять з цього сповідатись.

Просимо записувати дітей в пані Оксани Пеньківської 096-8244511 та в пані Станіслави Одинської 098-9275473. В них також можна отримати детальнішу інформацію. З організаційними запитаннями можна звертатись до С. Валентини Петровської, яка є відповідальна за програму та організування наших християнських таборів, тел. 093-7888580, 097-6085411.

Заохочуємо Вас, Дорогі, виписувати і читати католицьку пресу та літературу. Є можливість виписати на домашню адресу журнали: Розарій, Католицький Вісник, Кредо, Голос Семінарії, Слово між нами і навіть для бажаючих Оремус з літургійними текстами на щодень. Просимо записатись після Святої Меси в захристії і також подумати за своїх рідних, чи дітей, які не завжди беруть в руки релігійну книгу, чи Біблію, а часто марнують гроші і час на те, що є проти наставлене на Церкву і на Бога.

Просимо молитись про те, щоб в нашій Парафії були монаші Сестри і про будинок для них, щоб можна було краще організовувати наше душпастирство. Одні Сестри нам поки що відмовили, а інші розмірковують, чи можуть прийти до нас. Отож потрібно про це просити Бога.

Інформація для тих, хто пропускає святкування обов’язкових Урочистостей та звичайних неділь: коли це стається без поважних причин, то не мають права приймати Святе Причастя. А коли в цьому постійно тривають, то навіть можуть бути позбавлені тимчасового допущення до Сповіді. До Сповіді заохочуємо приступати кожного місяця.

Просимо звернути увагу на терміни ваших сповідей. Маємо двох священиків, а люди не сповідаються по пів року і довше. А як тоді виглядає справа з гідним прийняттям Ісуса в Святому Причасті? Якщо ми будемо помічати, що хтось не був давно в Сповіді, або не було когось на Святій Месі в неділю чи свято, то не будемо таким людям уділяти Таїнства Євхаристії, щоб не наражати їх на святотацтво.

Дякуємо усім, хто допомагає нам продуктами та запрошує до своїх домів, щоб пригостити нас в цьому часі, поки не має можливості жити на пробостві і там харчуватись. Щоб не обтяжувати постійно одних і цих самих сімей, то пропонуємо по черзі по списку вибирати дні, хто коли може нас прийняти і самому записатись на конкретний день. Список є на таблиці оголошень.

Просимо доповнити список Парафіяльних Обов'язків, або змінити завдання на наступний рік. Тому просимо довершити ці записи.

Пригадуємо Вам за хворих, яких Ви повинні забезпечити сакраментальною послугою священників. До хворих підемо 5 жовтня. Хто помирає без сповіді, того не будемо хоронити зі священиком. Просимо також телефонувати до священиків і запитувати про сповідь хворих.

неділю, 23 вересня 2012 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - ХXV Неділя Звичайна – 23 вересня 2012 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
ХXV Неділя Звичайна – 23 вересня 2012 Р. Б.

Слава Ісусу Христу! – На віки слава!
Доброму і Милосердному Богу дякуємо за Його Любов до нас і за всі благодаті, якими нас обдаровує, за нинішню Святу Євхаристію і за кожного з Вас тут присутніх. Вам, Кохані Парафіяни дякуємо за молитву, допомогу, пожертвування і за Ваші щирі серця.

Сердечно вітаємо з днем народження маму Отця Олександра пані Галину (18 вересня). Можна їй зателефонувати і привітати від Парафії, тел. 067-2664880.

21 вересня (п'ятниця) – відбувся Відпуст Народження Матері Божої в с. Вербівка. Службу Божу очолив Владика Богдан з Києва о 12:00. Дякуємо тим, хто з нами поїхав на Відпуст.

Святкові спомини:
25 вересня (вівторок) – спомин Блаженного Владислава з Гєльньова, священика.
26 вересня (середа) – Святих Мучеників Косьми і Дамяня, а також Лаврентія Руіз та сподвижників.
27 вересня (четвер) – спомин Святого Вікентія де Пол, священика. В цей день є Відпуст в Києві в Парафії Отців Місіонерів Святого Вікентія де Пол. В цей день наш Бр. Сергій Пеньківський буде прийнятий до Новіціату. Заохочуємо на поїздку, щоб ми мали можливість від нашої Парафії привітати Бр. Сергія з початком Новіціатської формації. Кошт подорожі 100 грн.
28 вересня (п'ятниця) – спомин Святого Вацлава, мученика.
29 вересня (субота) – свято Святих Архангелів Михайла, Гавриїла і Рафаїла. В цей день є Відпуст в Дунаївцях, в родинній Парафії Отця Олександра. Хто би хотів поїхати на Відпуст, то просимо записуватись завчасно. Вартість поїздки 200 грн.

Заохочуємо кожного з Парафії до прибирання костьолу, щоб не повторялись часто одні і ті самі особи. Просимо записуватись в список на перед.
В наступному місяці будемо в особливий спосіб молитися на Розарію, а в листопаді за померлих. Постарайтесь пригадати своїх рідних померлих і виписати для спільної молитви.

В нашому магазинчику можна придбати свічки і ліхтарики на кладовища.
ПРОВОДИ НА ЦВИНТАРЯХ
Молебні на кладовищах
Субота – 3 листопада 2012
9:00 – Кордонівка
12:00 - Вишневе
15:00 - Городок

Неділя – 4 листопада 2012
9:00 – Ружин
11:00 - Зарудинці
15:00 - Чорнорудка
(інші кладовища будуть розприділені пізніше)
Заохочуємо брати до Ваших родин фігурку Матері Божої.

Запрошуємо дітей та молодь на канікули з Богом до Летичева з 26 по 30 жовтня. Записуємо до 20 вересня, а потім в священиків. Пам’ятайте про релігійне виховання ваших дітей та онуків, приводьте їх на Святу Месу (особливо в неділю та свята), на катехезу та відпускайте на різні набожні заходи, щоб вони могли зростати у вірі. Від цього також залежить, коли і чи взагалі ваші діти будуть допущені до Першої Сповіді і Святого Причастя. Батьки, які занедбують релігійне виховання дітей – мусять з цього сповідатись.

Просимо записувати дітей в пані Оксани Пеньківської 096-8244511 та в пані Станіслави Одинської 098-9275473. В них також можна отримати детальнішу інформацію. З організаційними запитаннями можна звертатись до С. Валентини Петровської, тел. 093-7888580, 097-6085411.

Заохочуємо Вас, Дорогі, виписувати і читати католицьку пресу та літературу. Є можливість виписати на домашню адресу журнали: Розарій, Католицький Вісник, Кредо, Голос Семінарії, Слово між нами і навіть для бажаючих Оремус з літургійними текстами на щодень. Просимо записатись після Святої Меси в захристії і також подумати за своїх рідних, чи дітей, які не завжди беруть в руки релігійну книгу, чи Біблію, а часто марнують гроші і час на те, що є проти наставлене на Церкву і на Бога.

Просимо молитись про те, щоб в нашій Парафії були монаші Сестри і про будинок для них, щоб можна було краще організовувати наше душпастирство. Одні Сестри нам поки що відмовили, а інші розмірковують, чи можуть прийти до нас. Отож потрібно про це просити Бога.

Інформація для тих, хто пропускає святкування обов’язкових Урочистостей та звичайних неділь: коли це стається без поважних причин, то не мають права приймати Святе Причастя. А коли в цьому постійно тривають, то навіть можуть бути позбавлені тимчасового допущення до Сповіді. До Сповіді заохочуємо приступати кожного місяця.

Просимо звернути увагу на терміни ваших сповідей. Маємо двох священиків, а люди не сповідаються по пів року і довше. А як тоді виглядає справа з гідним прийняттям Ісуса в Святому Причасті? Якщо ми будемо помічати, що хтось не був давно в Сповіді, або не було когось на Святій Месі в неділю чи свято, то не будемо таким людям уділяти Таїнства Євхаристії, щоб не наражати їх на святотацтво.

Дякуємо усім, хто допомагає нам продуктами та запрошує до своїх домів, щоб пригостити нас в цьому часі, поки не має можливості жити на пробостві і там харчуватись. Щоб не обтяжувати постійно одних і цих самих сімей, то пропонуємо по черзі по списку вибирати дні, хто коли може нас прийняти і самому записатись на конкретний день. Список є на таблиці оголошень.

Просимо доповнити список Парафіяльних Обов'язків, або змінити завдання на наступний рік. Тому просимо довершити ці записи.

Триває вже шкільний навчальний і катехетичний рік. Ми пропонували зорганізувати Святу Месу для школярів та вчителів, щоб на початку шкільного року за них помолитись та благословити їхню працю. Але цього не сталось, тому після Святої Меси помолимось самі тут зібрані за наших вчителів та школярів. Також запрошуємо дітей та молодь записатись на катехезу в костьолі. Від цього буде залежати, чи ваші діти будуть приймати Таїнства і чи зможуть брати участь у Реколекційних виїздах під час канікул. Чекаємо на перший крок батьків, щоб священики не мусили примушувати Вас до цього самі особисто.

Пригадуємо Вам за хворих, яких Ви повинні забезпечити сакраментальною послугою священників. До хворих підемо 5 жовтня. Хто помирає без сповіді, того не будемо хоронити зі священиком. Просимо також телефонувати до священиків і запитувати про сповідь хворих.

неділю, 16 вересня 2012 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - ХXІV Неділя Звичайна – 16 вересня 2012 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
ХXІНеділя Звичайна – 16 вересня 2012 Р. Б.

Слава Ісусу Христу! – На віки слава!
Доброму і Милосердному Богу дякуємо за Його Любов до нас і за всі благодаті, якими нас обдаровує, за нинішню Святу Євхаристію і за кожного з Вас тут присутніх. Вам, Кохані Парафіяни дякуємо за молитву, допомогу, пожертвування і за Ваші щирі серця.

Сердечно дякуємо Парафіянам, котрі допомагали мамі О. Лаврентія зібрати урожай з городу.

Вчора, 15 вересня, в суботу, в Свято Матері Божої Страждальної, наша делегація парафіяльна в кількох особах дітей була на відпусті в Фастові і на урочистій Святій Месі з Катинськими Байкерами в Козятині. Дякуємо їм за цю участь..

Святкові спомини:
17 вересня (понеділок) – спомин Святого Роберта Белярміна, Єпископа і Доктора Церкви.
18 вересня (вівторок) – свято Святого Станіслава Костки, монаха і покровителя молоді.
19 вересня (середа) – спомин Святого Януарія, Єпископа і мученика. 20 вересня (четвер) – спомин Святих мучеників Андрія, Павла і їхніх сподвижників.
21 вересня (п'ятниця) – свято Святого Матея, Апостоля та Євангелиста.

21 вересня (п'ятниця) – Відпуст Народження Матері Божої в с. Вербівка. Служба Божа на 12:00. Запрошуємо бажаючих поїхати на Відпуст. Записуємось в пані Оксани Пеньківської. Вартість поїздки 30 грн.

В наступному місяці будемо в особливий спосіб молитися на Розарію, а в листопаді за померлих. Постарайтесь пригадати своїх рідних померлих і виписати для спільної молитви.

В нашому магазинчику можна придбати свічки і ліхтарики на кладовища.

Запрошуємо дітей та молодь на канікули з Богом до Летичева з 27 по 31 жовтня. Записуємо до 20 вересня, а потім в священиків. Пам’ятайте про релігійне виховання ваших дітей та онуків, приводьте їх на Святу Месу (особливо в неділю та свята), на катехезу та відпускайте на різні набожні заходи, щоб вони могли зростати у вірі. Від цього також залежить, коли і чи взагалі ваші діти будуть допущені до Першої Сповіді і Святого Причастя. Батьки, які занедбують релігійне виховання дітей – мусять з цього сповідатись.

Просимо записувати дітей в пані Оксани Пеньківської 096-8244511 та в пані Станіслави Одинської 098-9275473. В них також можна отримати детальнішу інформацію. З організаційними запитаннями можна звертатись до С. Валентини Петровської, тел. 093-7888580, 097-6085411.

Заохочуємо Вас, Дорогі, виписувати і читати католицьку пресу та літературу. Є можливість виписати на домашню адресу журнали: Розарій, Католицький Вісник, Кредо, Голос Семінарії, Слово між нами і навіть для бажаючих Оремус з літургійними текстами на щодень. Просимо записатись після Святої Меси в захристії і також подумати за своїх рідних, чи дітей, які не завжди беруть в руки релігійну книгу, чи Біблію, а часто марнують гроші і час на те, що є проти наставлене на Церкву і на Бога.

Просимо молитись про те, щоб в нашій Парафії були монаші Сестри і про будинок для них, щоб можна було краще організовувати наше душпастирство.

Інформація для тих, хто пропускає святкування обов’язкових Урочистостей та звичайних неділь: коли це стається без поважних причин, то не мають права приймати Святе Причастя. А коли в цьому постійно тривають, то навіть можуть бути позбавлені тимчасового допущення до Сповіді.

Просимо звернути увагу на терміни ваших сповідей. Маємо двох священиків, а люди не сповідаються по пів року і довше. А як тоді виглядає справа з гідним прийняттям Ісуса в Святому Причасті? Якщо ми будемо помічати, що хтось не був давно в Сповіді, або не було когось на Святій Месі в неділю чи свято, то не будемо таким людям уділяти Таїнства Євхаристії, щоб не наражати їх на святотацтво.

Дякуємо усім, хто допомагає нам продуктами та запрошує до своїх домів, щоб пригостити нас в цьому часі, поки не має можливості жити на пробостві і там харчуватись. Щоб не обтяжувати постійно одних і цих самих сімей, то пропонуємо по черзі по списку вибирати дні, хто коли може нас прийняти і самому записатись на конкретний день. Список є на таблиці оголошень.

Просимо доповнити список Парафіяльних Обов'язків, або змінити завдання на наступний рік. Тому на другу неділю просимо довершити ці записи.

Розпочався шкільний навчальний і катехетичний рік. Ми пропонуємо зорганізувати Святу Месу для школярів та вчителів, щоб на початку шкільного року за них помолитись та благословити їхню працю. Чекаємо на ваші пропозиції. Також запрошуємо дітей та молодь записатись на катехезу в костьолі. Від цього буде залежати, чи ваші діти будуть приймати Таїнства і чи зможуть брати участь у Реколекційних виїздах під час канікул. Чекаємо на перший крок батьків, щоб священики не мусили примушувати Вас до цього самі особисто.

Пригадуємо Вам за хворих, яких Ви повинні забезпечити сакраментальною послугою священників. До хворих підемо 5 жовтня. Хто помирає без сповіді, того не будемо хоронити зі священиком. Просимо також телефонувати до священиків і запитувати про сповідь хворих.

Вітаємо з днем народження дружину п. Тадеуша Пеньківського, також Вадима Пташинського.