суботу, 8 вересня 2012 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - ХXІII Неділя Звичайна – 9 вересня 2012 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
ХXІII Неділя Звичайна – 9 вересня 2012 Р. Б.

Слава Ісусу Христу! – На віки слава!
Доброму і Милосердному Богу дякуємо за Його Любов до нас і за всі благодаті, якими нас обдаровує, за нинішню Святу Євхаристію і за кожного з Вас тут присутніх. Вам, Кохані Парафіяни дякуємо за молитву, допомогу, пожертвування і за Ваші щирі серця.

Вчора, 8 вересня, в суботу, в Свято Народження Матінки Божої, наші Брати Пауліні після Новіціату склали Перші Монаші Обітниці в Лєсьньові. Просимо про молитву за них.

Святкові спомини:
12 вересня (середа) – свято Найсвятішого Імені Марії.
13 вересня (четвер) – спомин Святого Йоана Хризостома, Єпископа і Доктора Церкви.
14 вересня (п'ятниця) – Воздвиження Чесного Хреста, свято.
15 вересня (субота) – спомин Пресвятої Діви Марії Страждальної.

21 вересня (п'ятниця) – Відпуст Народження Матері Божої в с. Вербівка. Служба Божа на 12:00. Запрошуємо бажаючих поїхати на Відпуст. Записуємось в пані Оксани Пеньківської.

Просимо про молитву за Отця Лаврентія і тих, хто з ним поїхав на Монаші Обітниці до Новіціату.

Запрошуємо дітей та молодь на канікули з Богом до Летичева з 27 по 31 жовтня. Записуємо до 20 вересня. Пам’ятайте про релігійне виховання ваших дітей та онуків, приводьте їх на Святу Месу (особливо в неділю та свята), на катехезу та відпускайте на різні набожні заходи, щоб вони могли зростати у вірі. Від цього також залежить, коли і чи взагалі ваші діти будуть допущені до Першої Сповіді і Святого Причастя. Батьки, які занедбують релігійне виховання дітей – мусять з цього сповідатись.

Просимо записувати дітей в пані Оксани Пеньківської 096-8244511 та в пані Станіслави Одинської 098-9275473. В них також можна отримати детальнішу інформацію. З організаційними запитаннями можна звертатись до С. Валентини Петровської, тел. 093-7888580, 097-6085411.

Заохочуємо Вас, Дорогі, виписувати і читати католицьку пресу та літературу. Є можливість виписати на домашню адресу журнали: Розарій, Католицький Вісник, Кредо, Голос Семінарії, Слово між нами і навіть для бажаючих Оремус з літургійними текстами на щодень. Просимо записатись після Святої Меси в захристії і також подумати за своїх рідних, чи дітей, які не завжди беруть в руки релігійну книгу, чи Біблію, а часто марнують гроші і час на те, що є проти наставлене на Церкву і на Бога.

Просимо молитись про те, щоб в нашій Парафії були монаші Сестри і про будинок для них, щоб можна було краще організовувати наше душпастирство.

Інформація для тих, хто пропускає святкування обов’язкових Урочистостей та звичайних неділь: коли це стається без поважних причин, то не мають права приймати Святе Причастя. А коли в цьому постійно тривають, то навіть можуть бути позбавлені тимчасового допущення до Сповіді.

Просимо звернути увагу на терміни ваших сповідей. Маємо двох священиків, а люди не сповідаються по пів року і довше. А як тоді виглядає справа з гідним прийняттям Ісуса в Святому Причасті? Якщо ми будемо помічати, що хтось не був давно в Сповіді, або не було когось на Святій Месі в неділю чи свято, то не будемо таким людям уділяти Таїнства Євхаристії, щоб не наражати їх на святотацтво.

В нашій Парафії в минулому тижні перебували Реліквії (Мощі) Святого Шарбеля. Можливо наступним разом також будемо організовувати такі заходи, тому просимо Вас розголошувати про ці справи.

Дякуємо усім, хто допомагає нам продуктами та запрошує до своїх домів, щоб пригостити нас в цьому часі, поки не має можливості жити на пробостві і там харчуватись. Щоб не обтяжувати постійно одних і цих самих сімей, то пропонуємо по черзі по списку вибирати дні, хто коли може нас прийняти і самому записатись на конкретний день. Список є на таблиці оголошень.

Просимо доповнити список Парафіяльних Обов'язків, або змінити завдання на наступний рік. Тому на другу неділю просимо довершити ці записи.

Розпочався шкільний навчальний і катехетичний рік. Вже другий раз жодна школа на території нашої Парафії не запросила священиків на перший дзвоник (і так було з останнім дзвоником). Але ми пропонуємо зорганізувати Святу Месу для школярів та вчителів, щоб на початку шкільного року за них помолитись та благословити їхню працю. Чекаємо на ваші пропозиції. Також запрошуємо дітей та молодь записатись на катехезу в костьолі. Від цього буде залежати, чи ваші діти будуть приймати Таїнства і чи зможуть брати участь у Реколекційних виїздах під час канікул. Чекаємо на перший крок батьків, щоб священики не мусили примушувати Вас до цього самі особисто.

Пригадуємо Вам за хворих, яких Ви повинні забезпечити сакраментальною послугою священників. Хто помирає без сповіді, того не будемо хоронити зі священиком. Просимо також телефонувати до священиків і запитувати про сповідь хворих.

Немає коментарів:

Дописати коментар