пʼятницю, 9 листопада 2012 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - ХXХIІ Неділя Звичайна – 11 листопада 2012 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
ХXХIІ Неділя Звичайна – 11 листопада 2012 Р. Б.
Слава Ісусу Христу! – На віки слава!
Доброму і Милосердному Богу дякуємо за Його Любов до нас і за всі благодаті, якими нас обдаровує, за нинішню Святу Євхаристію і за кожного з Вас тут присутніх. Вам, Кохані Парафіяни дякуємо за молитву, допомогу, пожертвування і за Ваші щирі серця.

Сердечно дякуємо Отцю Яну Дзядкєвичу з Комсомольського за допомогу і заміну в нинішньому служінні.

З 9 по 11 листопада наші Отці Пауліни з делегацією Парафіян перебувають в Маріуполі на Урочистості Десятої Річницї Парафії, а також на зустрічі Паулінської Делегатури в Україні. Просимо Вас про молитву за них.

21 листопада, в свято Введення в храм Пресвятої Богородиці, є збір пожертвувань на закриті (klauzurowi)  чернечі Згромадження та Ордени.

Наступні паломництва (поїздки) відбудуться:
17 листопада в с. Камянка, біля смт. Сатанів, що на Хмельниччені. Ми є запрошені на освячення Греко-Католицької Церкви. Вартість поїздки 200 грн.;
30 листопада до Шаргорода на Хресну Дорогу. Вартість поїздки 100 грн.

Святкові спомини:
12 листопада (понеділок) – спомин Святого Йосафата, Єпископа та мученика.
13 листопада (вівторок) – спомин Святих Бенедикта, Йоана, Матвія, Ісаака та Христина, перших польських мучеників.
15 листопада (четвер) – спомин Святого Альберта Великого, Єпископа і Доктора Церкви.
16 листопада (п'ятниця) – спомин річниця освячення римських базилік Святих Апостолів Петра і Павла; Пресвятої Діви Марії Матери Милосердя з Острої Брами; Святої Маргарити Шкодської; Святої Гертруди, діви.
17 листопада (субота) – спомин Святої Єлизавети Угорської, монахині.

Сердечно вітаємо з днем народження та іменинами:
-        10 листопада (субота) – спомин Святого Леона Великого, Папи і Доктора Церкви. В цей день свої іменини святкував Єпископ Максиміліан Леон Дубравський, Ординарій Камянець-Подільської Дієцезії, який цього дня мав свій день ангела – тел. 097-7829125, або 067-3814812.
Бажаємо усім Божого благословення та опіки Матінки Божої.


12 листопада наш Орден організовує реколекційний День Зосередження для священиків та монахинь. Деяким потрібно буде допомогти з ночівкою, тому просимо Вас прийняти на нічліг сестер монахинь, або священиків з 11 на 12 листопада (з неділі на понеділок). Дякуємо за Вашу допомоги і просимо записуватись в закристії.

Заохочуємо кожного з Парафії до прибирання костьолу, щоб не повторялись часто одні і ті самі особи. Просимо записуватись в список на перед.

В місяці листопаді в особливий спосіб молимося на Розарію, за померлих. Постарайтесь пригадати своїх рідних померлих і виписати для спільної молитви.

В нашому магазинчику можна придбати свічки і ліхтарики на кладовища.

ПРОВОДИ НА ЦВИНТАРЯХ
Молебні на кладовищах

Субота – 17 листопада 2012
11:00 - Чехова
14:00 - Вчорайше

Заохочуємо брати до Ваших родин фігурку Матері Божої.

Пам’ятайте про релігійне виховання ваших дітей та онуків, приводьте їх на Святу Месу (особливо в неділю та свята), на катехезу та відпускайте на різні набожні заходи, щоб вони могли зростати у вірі. Від цього також залежить, коли і чи взагалі ваші діти будуть допущені до Першої Сповіді і Святого Причастя. Батьки, які занедбують релігійне виховання дітей – мусять з цього сповідатись.

Заохочуємо Вас, Дорогі, виписувати і читати католицьку пресу та літературу. Є можливість виписати на домашню адресу журнали: Розарій, Католицький Вісник, Кредо, Голос Семінарії, Слово між нами і навіть для бажаючих Оремус з літургійними текстами на щодень. Просимо записатись після Святої Меси в захристії і також подумати за своїх рідних, чи дітей, які не завжди беруть в руки релігійну книгу, чи Біблію, а часто марнують гроші і час на те, що є проти наставлене на Церкву і на Бога.

Просимо молитись про те, щоб в нашій Парафії були монаші Сестри і про будинок для них, щоб можна було краще організовувати наше душпастирство.

Інформація для тих, хто пропускає святкування обов’язкових Урочистостей та звичайних неділь: коли це стається без поважних причин, то не мають права приймати Святе Причастя. А коли в цьому постійно тривають, то навіть можуть бути позбавлені тимчасового допущення до Сповіді. До Сповіді заохочуємо приступати кожного місяця.

Просимо звернути увагу на терміни ваших сповідей. Маємо двох священиків, а люди не сповідаються по пів року і довше. А як тоді виглядає справа з гідним прийняттям Ісуса в Святому Причасті? Якщо ми будемо помічати, що хтось не був давно в Сповіді, або не було когось на Святій Месі в неділю чи в свято, то не будемо таким людям уділяти Таїнства Євхаристії, щоб не наражати їх на святотацтво.

Дякуємо усім, хто допомагає нам продуктами та запрошує до своїх домів, щоб пригостити нас в цьому часі, поки не має можливості жити на пробостві і там харчуватись. Щоб не обтяжувати постійно одних і цих самих сімей, то пропонуємо по черзі по списку вибирати дні, хто коли може нас прийняти і самому записатись на конкретний день, а також завчасно зателефонувати. Список є на таблиці оголошень.

Просимо доповнити список Парафіяльних Обов'язків, або змінити завдання на наступний рік. Тому просимо довершити ці записи.

Пригадуємо Вам за хворих, яких Ви повинні забезпечити сакраментальною послугою священників. До хворих підемо 7 грудня. Будемо сповідати в домах тільки лежачих, а хто ходить, то повинен бути в костьолі. Хто помирає без сповіді, того не будемо хоронити зі священиком. Просимо також телефонувати до священиків і запитувати про сповідь хворих.

З 1 по 20 грудня можна буде записуватись на коляду (душпастирський візит в родинах). Коляда буде тривати від Урочистості Різдва Господнього 2012 р. Б. до Свята Стрітення Господнього (2 лютого 2013 р. Б.).

12-13 січня 2013 Р. Б. будемо святкувати ПАВЕЛКИ (Відпустову Урочистість Ордену Паулінів), як зовнішнє свято Рарафіяльне з гостями. А монастир не свято Ордену припадає на 15 січня.

Немає коментарів:

Дописати коментар