четвер, 26 липня 2012 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - ХVІI Неділя Звичайна – 29 липня 2012 Р. Б.


ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
ХVІНеділя Звичайна – 29 липня 2012 Р. Б.

Слава Ісусу Христу! – На віки слава!
Доброму і Милосерному Богу дякуємо за Його Любов до нас і за всі благодаті, якими нас обдаровує, за нинішню Святу Євхаристію і за кожного з Вас тут присутніх. Вам, Кохані Парафіяни дякуємо за молитву, допомогу, пожертвування і за Ваші щирі серця.

Дякую усім, хто причинився до зорганізування ОАЗИ – дитячих канікул з Богом, які відбувались в Зарудинцях від 23 по 27 липня. Дякуємо Монашим Сестрам з Городка зі Згромадження Непорочної Діви Марії Улюблениці Святого Духа, які проводили ці канікули, а також усім, хто допомагав молитвою, продуктами і грошима. Особливо дякуємо сім'ї Одинським за допомогу і гостину.

Запрошуємо дітей та молодь на літні канікули з Богом і на інші різні виїзди організовані з нашої Парафії. Пам’ятайте про релігійне виховання ваших дітей та онуків, приводьте їх на Святу Месу, на катехезу та відпускайте на різні набожні заходи, щоб вони могли зростати у вірі. Від цього також залежить, коли і чи взагалі ваші діти будуть допущені до Першої Сповіді і Святого Причастя. Батьки, які занедбують релігійне виховання дітей – мусять з цього сповідатись. Велике прохання: на поїздки зі священиками з розумом відправляйте дітей і дайте їм на дорогу достойний одяг, а також нагадуйте про поведінку і не давайте з собою мобільних телефонів.

Вчора діти, молодь та старші з нашої Парафії поїхали на відпочинкові Реколекції в Закарпаття в Ясиня. Будуть там перебувати з 29 липня по 3 серпня. Виражаємо нашу вдячність Сестрі Валентині Петровськй, уршулянці з Чернівців за організацію цього виїзду та інших наших парафіяльних виїздних заходів. Просимо про молитву за усіх тих, хто зараз в Карпатах, про благословенний для них час і щасливе повернення.

Наступна дитяча ОАЗА відбудеться 6-10 серпня в Ярмолинцях у Сестер Серцанок (ціна перебування 50 грн + дорога).

Просимо записувати дітей в пані Оксани Пеньківської 096-8244511 та в пані Станіслави Одинської 098-9275473. В них також можна отримати детальнішу інформацію. Всі наші табори очолює С. Валентина Петровська, уршулянка з Чернівців. В неї теж можна запитувати про різні справи: тел. 093-7888580, 097-6085411.

В понеділок відбувся похорон святої пам'яті С. Марти Рик OSU уршулянки. О 10:00 буде відправлялась Свята Меса в костьолі Святого Олександра в Києві, а потім тіло було похоронене біля Вищої Духовної Семінарії у Ворзелі, так як С. Марта була викладачем догматичної теології у клериків. Після оголошень прочитаємо коротку біографію про С. Марту.

Просимо також про молитву за померлого вуйка Отця Лаврентія пана Франика Мілецького, рідного брата мами Отця Лаврентія пані Яніни, якого похорон відбувся в минулий червер 19 липня.

Заохочуємо Вас, Дорогі, виписувати і читати католицьку пресу та літературу. Є можливість виписати на домашню адресу журнали: Розарій, Католицький Вісник, Кредо, Голос Семінарії, Слово між нами і навіть для бажаючих Оремус з літургійними текстами на щодень. Просимо записатись після Святої Меси в захристії і також подумати за своїх рідних, чи дітей, які не завжди беруть в руки релігійну книгу, чи Біблію, а часто марнують гроші і час на те, що є проти наставлене на Церкву і на Бога.

Просимо молитись про те, щоб в нашій Парафії були монаші Сестри і про будинок для них, щоб можна було краще організовувати наше душпастирство. Згодом, бо в серпні, приїде С. Олександра - Сестра Делегатка Провінціальної Сестри з Ордену Уршулянок Римської Унії з Польщі, яка буде мати зустрічі зі Священиками,  Єпископом та вірними з Парафії. Подивляться дім в Зарудинцях, де мають жити Сестри.

18-23 липня відбувся в Тиврові фестиваль «Подих Життя». Заохочуємо Вас на наступний рік взяти участь в цьому фестивалі: тел. 063-1620039 пані Альона (записуємось в пані Оксани Пеньківської).

25 липня (в минулу середа) – було свято Святого Якова Апостола, покровителя паломників, а також Святого Христофора, покровителя подорожуючих. В цей день ми освячували автомобілі та інші транспортні засоби. Якщо хтось бажає це вчинити сьогодні, або найближчим часом, то просимо звернутись до священиків.

26 серпня маємо другий Відпуст в нашій Парафії – Матері Божої Ченстоховської з Ясної Гори. Просимо вже тепер приготовлятись до цієї події.

Немає коментарів:

Дописати коментар