четвер, 12 квітня 2012 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - Урочистість Воскресіння Господнього - 8 квітня 2012 Р. Б.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ
Урочистість Воскресіння Господнього

8 квітня 2012 Р. Б.


Христос Воскрес!

Дякуємо Богу за сьогоднішню Євхаристію і всі отримані благодаті.

Вітаємо Вас усіх з Воскресінням Господнім.

Дякую Вам, Кохані Парафіяни, за молитву, за Ваше добро, допомогу при декораціях, тепле слово, підтримку, посмішку, зрозуміння і Ваші пожертвування.

Сьогодні Неділя Воскресіння Господнього і запрошуємо Вас на святкування Пасхи на протязі 8 днів – через цілу октаву Великодню.

12 квітня (четвер) будемо молитись за п. Яніну, маму О. Лаврентія і вітати її з Днем Народження. А 14 квітня привітаємо з Днем Народження нашого О. Олександра і будемо за нього молитись під час Святої Меси.

Просимо навести порядок на кладовищах і біля могил, та приготувати місце для відправлення Божої Служби. Також просимо прибрати костел і подвір'я після святкування Пасхи.

Заохочуємо усіх сумлінно брати участь в усіх Молебнях.

29 квітня 2012 (неділя) о 12:00 – Відпуст в Козятині. Всі ми запршені. Служба Божа в Зарудинцях о 17:00.

Трішки на перед і завчасу, але інформуємо, що 9 червня 2012 р. Б. в Бердичеві відбудеться освячення і консекрація Санктуарію Матері Божої Скапулярної. Для встановлення органу в святині збираються кошти в нашій Дієцезії і ми також пожертвували свій вклад на цей вотум для Матінки Божої. Також можемо вже планувати поїздку і записуватись в п. Оксани Пеньківської.


10 червня – Урочистість Божого Тіла (неділя) в нашій Парафії Відпуст (храмове свято) і в костьолі відбудеться Перегринація Фігурки Матері Божої Непорочної і будуть проводитись науки про Чудотворний Медальйон. Просимо приготувати костьол до святкування і прийняття гостей.

- Є можливість придбати релігійні речі в магазинчику
при вході до храму.

- Просимо парафіян записатися до обов’язків при
парафії.
- При вході до костелу в бочці є освячена вода, яку
можна брати до дому.

- На столику біля входу можна записувати спільні інтенції, індивідуальні інтенції подавати до захристії. І також можемо записувати на молитву імена померлих в книгу Некрологу, за яких молимось на протязі цілого року.

Немає коментарів:

Дописати коментар