неділю, 11 грудня 2011 р.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ - III Неділя Адвенту - 11 грудня 2011 Р. Б.

ОГОЛОШЕННЯ ПАРАФІЯЛЬНІ

III Неділя Адвенту

11 грудня 2011 Р. Б.

Нашу подяку виражаємо Богу за Його щедрі благодаті, якими нас обдаровує, за цей сьогоднішній день, здоровя і радість, за нашу спільну Євхаристійну молитву.

Дякую Вам, Кохані Парафіяни, молитву, за Ваше добро, допомогу, тепле слово, підтримку, посмішку, зрозуміння і Ваші пожертвування.

Нині вже Третя Неділя Адвенту, яка називається Неділею Радості. Вже проминула перша половина Адвенту. Сьогодні закінчуються наші Парафіяльні Адвентові Реколекції. Усім виражаємо вдячність, хто відкрив своє серце на прихід Бога і приймали корисну участь в Реколекціях. А тим, хто не скористав з Реколекцій, бажаємо глибокого навернення і зрозуміння сенсу свого життя на землі та у вічності.

За ці прекрасні Реколекції дякуємо Доброму Богу і нашому Отцю Павлові Гришакові, маріяніну з Могильова-Подільського за його кохаюче священницьке серце і за те, що поділився з нами своєю вірою та людськістю. А для його мами – пані Анни – бажаємо міцного здоровя та Божих благодатей і довгих років життя. Якщо ми коли небудь говоримо про IV Заповідь, то напевно Отець Павел її виконує сумлінно, бо вже 15 років мама живе постійно з ним і він її ніде саму не покидає. Дякуємо Вам, Отче, це це справжнє свідоцтво.

Заохочуємо Вас до частої Сповіді і Святого Причастя, а також запрошуємо на Службу Божу РОРАТНЮ: понеділок, середа, п'ятниця – 18:00; а вівторок, четвер, субота – 7:30. В Зарудинцях будуть Рорати в кожну п’ятницю о 16:00.

Після Служби Божої освятимо Облатки на Вігілію Різдва.

Сьогодні в Зарудинцях Святий Миколай прийде до усіх дітей зі своїм щедрим благословенням.

6 грудня (вівторок) відбулась поїздка на Відпуст Святого Миколая в Чернівці до Отців Маріянів. Дякуємо за організацію і допомогу Ірині Прилуцькій, Оксані Петрівній Пеньківській, та Тетяні Іванівній. А Парафіянам з Чернівців та священикам за гостинність.

14 січня 2012 року (в суботу о 11:00) будемо гостити Архієпископа Петра, Ординарія нашої Дієцезії, на нашому паулинському святі Святого Павла Першого Пустельника і також гостей з Чернівців, які привітають нас зі Святами Різдва Господнього живим дитячим вертепом. Просимо Вас прийняти гідно гостей і допомогти з ночівкою.

Вчора 10 грудня (перша субота місяця) - Служба Божа відправлялась у Вишневому о 11:00 годині. Наступний раз Свята Служба Божа буде відправлятись у Вишневому 10 січня 2012 року о 11:00 годині.

16 грудня (п'ятниця) розпочинаємо Новенну (Девятницю) до Дитятка Ісус.

17 грудня (субота) наш О. Олександр проводить День Молоді в Шарівці біля Ярмолинець на Хмельниччині. Бажаючих просимо звертатись до О. Олександра.

14 грудня (середа), замість 17 грудня (третя субота місяця) - Служба Божа буде відправлятись у Городку о 11:00 годині.

Кожнії суботи молитва Pозарію о 17:30

Усіх, хто бажає приготуватися до Першого Причастя, просимо повідомити священиків парафії.

- Є можливість придбати релігійні речі в магазинчику при вході до храму, а особливо Облатки, лампадки і витинанки на Рорати.

- Просимо парафіян записатися до обов’язків при парафії, та принести анкети. І запрошуємо до прасування речей в монастирі.

- Необхідно донести анкети до захристії або Прилуцькій Ірині (тел. 097-8027273).

- При вході до костелу в бочці є освячена вода, яку можна брати до дому.

- На столику біля входу можна записувати спільні інтенції, індивідуальні інтенції подавати до захристії. І також можемо записувати на молитву імена померлих, за яких молимось в листопаді і також в книгу Некрологу. А також вже можемо записуватись на коляду, щоб можна було розпланувати відвідування душпастирське ваших родин.

Минулого тижня в м. Києві, в мережі «Воля-кабель» розпочало своє ефірне цілодобове віщання Католицьке Телебачення Віковічного Слова EWTN. Наш Архієпископ Петро Мальчук заохочує всіх до перегляду католицьких програм.

Немає коментарів:

Дописати коментар