четвер, 26 травня 2011 р.

Друзі, терміново потрібна молитва...

Дуже потрібна молитва за зцілення хлопця на ім'я Коля, йому 17 років, він впав з 10 поверху, йому видалили селезінку, зламані хребці, він не відчуває рук і ніг, підключений до штучного дихання ... зараз знаходиться у важкому стані. Лікарі кажуть, що він у будь-який момент може померти ... а також потрібна молитовна підтримка за його маму, вона стала вдовою, коли була вагітна цим хлопчиком і одна його виховувала Терміново розішли друзям!!

Отче наш...

--
З повагою, Неля.



ЗМІНА НАСТОЯТЕЛЯ ПАРАФІЇ
15 травня (Неділя Доброго Пастиря) в цей день під час Урочистої Святої Меси ми дякували Богу за нашого священика О. Павла Ткачика OSPPE, який служив у нашій Парафії як настоятель, а також був настоятелем монастиря Ордену Паулінів у Ружині.
В цій молитві ми також дякували Богу за нового настоятеля, яким буде О. Лаврентій Ян Жезіцький OSPPE. Довіряємо Богу його священицьке служіння в нашій Парафії як настоятеля. 15 травня 2014 закінчиться термін канонічної каденції настотеля для О. Лаврентія.
      З цієї нагоди сердечно дякую усім, хто в нашій Парафії допомагав священикам через послугу Парафіяльних Обов'язків. Офіційно оголошуємо, що в моменті зміни настоятеля усі інші парафіяльні обов’язки припиняються. Новий настоятель буде вибирати інші кандидатури до співпраці, або може залишити когось з попередніх співпрацівників, якщо буде вважати це за слушне. Тому прошу зробити звіт своєї праці перед новим настоятелем і представити свої зауваження. Також заохочуємо відповідально поставитись до цих перемін і сумлінно представити свої обдумані та практичні пропозиції для нового настоятеля. Дякуємо ще раз усім сердечно за співпрацю і розраховуємо на Вас, і на Ваш правильний розсудок, довіряючи Вашій особовій та духовній людській зрілості.
        Усі нові Обов'язки Парафіяльні будуть в силі тільки на протязі служіння теперішнього настоятеля – припустимо до 15 травня 2014.

      Просимо Вас про молитву за наших священиків та про щирі серця для них і дякуємо за Вашу доброту і щиросердечну допомогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар